Műszaki beállítottságú vagy,

és szeretsz jönni-menni?


Akkor ezt az állást imádni fogod!

Legyél az új

FÉNYMÁSOLÓGÉP

SZERVIZESÜNK

kiváló munkafeltételekkel és juttatásokkal!

Változatos munkák Budapesten és országosan.


Eleged van az egy helyhez kötött unalmas robot-munkákból? Olyan helyet keresel, ahol munka közben világot is láthatsz? Kivagy, hogy nincs időd a családodra, önmagadról nem is beszélve? Frusztrál, hogy kevés a jövedelmed, de saját vállalkozásba azért mégsem mernél belevágni?


DOLGOZZ OTT, AHOL...


a megbecsülés és a korrekt fizetés nem csak ígéret,


a munka mellett magadra és a családodra is marad időd,


kortól és végzettségtől függetlenül is sikeres lehetsz.


Feladatok: irodatechnikai eszközök telepítése, szervizelése, karbantartása az ország egész területén

Megtanítjuk. Csinálod. Szuper leszel.

Még akkor is, ha előtte sosem csináltál ilyet...

Mire számíthatsz nálunk?


KORREKT BÉREZÉS

Szeretjük, ha kollégáink elégedettek, ezért a te munkádat is korrekt fizetéssel jutalmazzuk. A konkrét összeget mindig a vállalt feladataid és a tapasztalataid függvényében határozzuk meg veled együtt, amit rendszeresen felülvizsgálunk és emelünk.

PONTOS KIFIZETÉSEK

Ha azt mondjuk, hogy hónap 10. napja, akkor biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet a megbeszélt időre megkapod. Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért a pontos utalásokra különösen figyelünk!

CÉGES AUTÓ

Mivel a munkánk során rendszeresen utazunk külsős helyszínekre az egész ország területén, ezért természetes, hogy ezekhez az utakhoz céges autót biztosítunk, amit észszerű határok között magáncélra is használhatsz.

BEJELENTETT MUNKAVISZONY

Természetes, hogy bejelentünk és fizetjük utánad az adókat és járulékokat. Nálunk mindenki jogosult ingyenes orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.

MUNKA-MAGÁNÉLET EGYENSÚLY

Hétfőtől péntekig napi 8 órát dolgozunk. Gondoskodunk dolgozóinkról, nem terheljük túl őket, nincs hétvégi munkavégzés, nincs tömeges túlóra.

KULTURÁLT MUNKAKÖRÜLMÉNYEK

Nálunk a munkavégzés minőségi környezetben - jellemzően irodaházakban történik. Jó érzés jó munkakörnyezetben dolgozni!

VÁLTOZATOS FELADATOK

Minden munkánk más és más, így nálunk biztosan nem fogsz beleunni a feladataidba. A legkülönfélébb hazai cégekkel dolgozunk, így a munkánk közben az országot is bejárjuk.

IGAZI BARÁTI CSAPAT

Talán fura ezt hallani, de mi tényleg kedveljük egymás társaságát. Sokat poénkodunk, ugratjuk egymást, de mindig tudjuk, hogy bármilyen körülmények között számíthatunk egymásra. Nálunk mindig vendégünk vagy egy kávéra vagy egy kis nasira a konyhában. 😉

Ami nálunk

NINCS

Nincs feketén foglalkoztatás


Nincs késve fizetés


Nincs műszakozás


Nincs éjszakázás


Nincs folyamatos túlórázás


Nincs ígérgetés


Nincs "ha", nincs "akár"


Nincs multi hangulatMire lesz szükséged nálunk?


LEHETŐSÉG SZERINT SZAKIPARI VÉGZETTSÉGRE

Ehhez a munkához fontos a műszaki beállítottság, de külön örülünk, ha ezt a képességedet valamilyen szakmában már kipróbáltad.

"B" KATEGÓRIÁS JOGSIRA

A külsős helyszínekre céges autóval fogsz járni, amit értelemszerűen neked kell majd vezetned. Ha nincs jogsid, akkor dolgozni sem tudsz.

NÉMI SZAKMAI TAPASZTALATRA

Betanítunk, segítünk, megmutatjuk, de azért jó, ha nem most látsz életedben először egy gépet belülről. Örömmel vesszük, ha korábban már dolgoztál valamilyen szervizes munkakörben.

MEGBÍZHATÓ, PRECÍZ MUNKATÁRS VAGY

Ránk lehet számítani, de ehhez fontos, hogy mi is számíthassunk Rád. Ez a kölcsönösség tesz mindannyiunkat jó kollégává.

SZERETSZ CSAPATBAN DOLGOZNI

Csapatban dolgozni jó. Szeretünk segítséget kérni és szívesen segítünk egymásnak. Szeretnénk, ha ebben Te is partner lennél!

FONTOS SZÁMODRA A FEJLŐDÉS

Törekszünk arra, hogy a lehető legjobban végezzük a munkánkat, ezért tréningekre és továbbképzésekre küldünk, hogy te is lépést tudj tartani a fejlődéssel.

NE MARADJ LE!


Az álláshirdetésünk nem örök érvényű. Ebben a körben csupán 2 üres pozíció vár betöltésre. A felvételnél a jelentkezés sorrendje is számít.Ha Te is szívesen foglalkoznál irodatechnikai eszközök szervizelésével és karbantartásával, és szeretnél egy olyan biztos munkahelyen dolgozni, ahol a munka mellett a szeretteidre is marad időd, akkor add le a jelentkezésed 1 PERC ALATT az alábbi gombra kattintva!


VAGY


Küldd el az önéletrajzodat az csorba.viktor@copyandmore.hu e-mail címünkre.


Ezek után kollégánk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, és bővebb tájékoztatást ad a munkalehetőségről.

Copy&More
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el